top of page
Foggy Mountains

Amiben segíthetek

Életvezetési tanácsadás, életvezetési kérdések és elakadások

Úgy érzed nem tudod, merre tart az életed? Céltalanul telnek a hétköznapjaid? Szeretnél értelmes, jelentőségteljes életet élni?

Munkahelyi nehézségek, kiégés

Belefáradtál a munkádba? Minden reggel összeszorul a torkod, ha arra gondolsz, hogy dolgozni  kell menned? Pályamódosításon gondolkozol vagy éppen a hivatásodat keresed?

Önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, önérvényesítés kérdései

Időt szánnál önmagad mélyebb megismerésére, erősségeid és fejlesztendő területeid feltérképezésére? Szeretnél magabiztosabb lenni, aki bátran épít megszerzett képességeire?

Szorongás, stresszkezelés
 

Már nem is emlékszel, milyen volt az életed a gyötrő gondolatok, gyomorgörcs, mellkasi szorító érzet előtt? Szeretnél hatékonyan megbirkózni a kihívást jelentő élethelyzetekkel?

Párkapcsolati/családi problémák, konfliktuskezelés

Mindig ugyanazokat a köröket futjátok a pároddal? Szeretnéd elsajátítani az egészséges határhúzás művészetét?Őszinte, építő kapcsolatokra vágysz, ahol még a konfliktushelyzetek is a kapcsolat növekedését szolgálják? 

Tanácsadás kamaszoknak és serdülőknek

Nem találod a helyed a világban, suliban, baráti körödben? Úgy érzed, nem vagy elég szép, okos, jófej és kevesen vagy éppen senki nem érti meg, hogy min mész keresztül? Szeretnél kiegyensúlyozott lenni a felnőtté válással járó számtalan változás közepette?

A fenti kérdések csupán ízelítőül szolgáltak...

Ha úgy érzed, életed valamelyik területén támogatásra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

bottom of page